דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ממרח קישואים וקשיו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לממרח קישואים וקשיו טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

מחבת

מעבד מזון

צנצנת הגשה

 

מצרכים:

1 בצל - גדול וקצוץ

6 קישואים - חתוכים לקוביות

5 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כוס אגוזי קשיו קלופים שופרסל

1/2 כף מלח שולחן מעולה שופרסל

1/2 כף פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים את שמן הזית עם הבצל הקצוץ וקוביות הקישואים ומטגנים.
  2. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן עד להשחמה.
  3. במעבד מזון מניחים את אגוזי הקשיו וטוחנים טחינה בינונית.
  4. מוסיפים למעבד המזון את תכולת המחבת וטוחנים עד לקבלת ממרח אחיד.
  5. מעבירים את הממרח לצנצנת מאחסנים במקרר עד להגשה.
  • מומלץ להגיש לצד קרקרים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס