דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ממרח פלפלים קלויים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לממרח פלפלים קלויים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60
  • מספר מנות: 20

אביזרים:

פלנצ'ה או מחבת פסים

מעבד מזון

צנצנת

 

מצרכים:

6 פלפלים אדומים

5 שיני שום שופרסל

1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל

1/2 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

3 כפות חומץ 5% שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. על פלנצ'ה מניחים את הפלפלים וקולים לשם קבלת טעם חרוך.
  2. קולפים את הפלפלים.
  3. במעבד מזון מניחים את הפלפלים הקלופים עם יתר המרכיבים.
  4. טוחנים את המרכיבים עד לקבלת מרקם בינוני עד דק.
  5. מעבירים לצנצנת.
  • מאחסנים בקירור ומגישים לצד לחם טרי.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

שרפתם סיר? אל דאגה!

טיפ גאוני לניקוי סיר שרוף מבפנים

מלאו את הסיר במים, הוסיפו כף אבקת כביסה והרתיחו למשך 10 דקות. לאחר מכן כל השרוף יירד בקלילות ובלי צורך בשפשופים.