ממרח טופו עם עשבי תיבול | מתכון טבעוני - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ממרח טופו עם עשבי תיבול

תמונה גרסת הדפסה

מתכון ממרח טופו טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 300 גרם

אביזרים:

מעבד מזון

מחבת

קופסה לאחסון

קערת ערבוב

 

מצרכים:

1/2 חבילת מיקס לסלט פרש שופרסל - קצוצה

1 חבילת טופו במרקם רך גרין שופרסל

3 בצלי פנינה מזן ספרדי פרש שופרסל - קצוצים

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

3 כפות מים

3 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים 3 כפות שמן זית עם בצלי הפנינה הקצוצים וחצי חבילת המיקס לסלט, מטגנים עד להשחמה ומסירים מן האש.
  2. במעבד מזון מניחים את הטופו עם המים, המלח והפלפל השחור וטוחנים עד לקבלת מחית חלקה (אם יש צורך מוסיפים עוד 2 כפות מים).
  3. מעבירים את הטופו הטחון לקערה.
  4. מוסיפים את את הבצלים והירקות המטוגנים ומערבבים.
  5. מעבירים לקופסה אטומה ומאחסנים במקרר עד לשימוש.

למתכונים טבעוניים נוספים ליחצו כאן 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס