מכסה אנטריקוט מגולגל כסטייק
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מכסה אנטריקוט מגולגל כסטייק

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 8 מנות

מרכיבים:

מכסה אנטריקוט במשקל 2 ק"ג

חבל קצבים (לקשירה)

מלח גס

פלפל שחור גרוס

שמן זית

10 תפוחי אדמה מבושלים

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את המכסה מהנתח, וחותכים את המכסה עצמו ל-3 חלקים שווים. מגלגלים אותם אחד בשני לכדי כדור. כדי שהנתח לא יתפרק נקשור אותו ב-2 קשירות של חבל קצבים.
  2. מזלפים שמן זית משני צידי הנתח הקשור ומתבלים במלח גס ופלפל.
  3. צולים על מחבת לוהטת או על גריל עד לטמפרטורה פנימית של 55 מעלות.
  4. מועכים את תפוחי האדמה בעזרת כף היד.
  5. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את תפוחי האדמה עד שהשוליים פריכים.
  6. מגישים את מכסה האנטריקוט לצד תפוחי האדמה.

 

        

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס