מיני פנקייק הולנדיים ברוטב פטל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מיני פנקייק הולנדיים ברוטב פטל

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 12 פנקייקים קטנים

אביזרים:

מטרפה

קערת ערבוב

מחבת

תרבד

קלחת

 

מצרכים:

2 ביצים L שופרסל

2 כפות אבקת סוכר שופרסל

1 כפית תמצית וניל שופרסל

1 גביע יוגורט יווני 2% שופרסל

30 גרם חמאה מומסת

1 כוס קמח תופח 

תרסיס שמן בטעם חמאה שופרסל

 

להגשה:

1 קופסה פטל אדום קפוא שופרסל

100 גרם אבקת סוכר שופרסל

סירופ מייפל פרמיום

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה טורפים יחד את מרכיבי הפנקייק.
  2. במחבת או קלחת מניחים אבקת סוכר ופירות יער, מבשלים תוך כדי ערבוב על אש נמוכה כ- 7 דקות ומניחים בצד.
  3. משמנים קלות מחבת ומניחים כמות קטנה מהבלילה על המחבת – ככף עד 2 כפות. מניחים כ- 3-4 פנקייקים במחבת וכשהצד העליון מתחיל לקבל בועות הופכים לצד השני.
  4. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
  5. מגישים מפירות היער המבושלים על צלחת, ערימת פנקייק ומעט מייפל מעל.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס