מיני ביסים של בשר
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מיני ביסים של בשר

תמונה גרסת הדפסה

מיני ביסים של בשר

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 23

אביזרים:

פלאנצ'ה

קערת ערבוב

מלקחיים

שיפודי יקיטורי

 

מצרכים:

לבשר:

1 חבילת סטייק דנוור דק דק שופרסל

2 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

לרוטב:

4 כפות חמאת בוטנים טבעית עם שברי בוטנים גרין שופרסל

1/2 כוס קרם קוקוס שופרסל

1 כף צ'ילי כתוש במיכל שופרסל - שטוחה

1 כפית שום כתוש שופרסל

3 כפות עלי קורנית (טימין) שופרסל

1/2 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

לבשר:

  1. בקערה מניחים את שמן הזית עם המלח, הפלפל השחור ופרוסות הסטייק ומערבבים היטב.
  2. על שיפוד יקיטורי משפדים את חתיכות הסטייק המושרות.
  3. על פלאנצ'ה לוהטת מניחים את השיפודים וצולים במשך כ-3 דקות מכל צד.

לרוטב:

  1. בקערית מניחים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים.
  2. מגישים לצד השיפודים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס