דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מגדלי חצילים מפוצצים גבינה

מתכון לחצילים ממולאים גבינה בתנור

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3-4

אביזרים:
תבנית אפייה שטוחה
נייר אפייה

מצרכים:
2 חצילים גדולים - פרוסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ (12 פרוסות חצילים)
1 צנצנת רוטב עגבניות לפסטה עם שום ואורגנו שופרסל
1/2 כוס כלי בזיליקום שופרסל
1 חבילת גאודה שופרסל - מגוררת
1/2 כוס אגוזי מלך קלופים שופרסל
1 כפית מלח גס

אופן ההכנה:
1. בתבנית מרופדות נייר אפייה מניחים את פרוסות החציל, מפזרים את המלח הגס ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות.
2. מוציאים את פרוסות החציל מן התנור ומניחים על כל פרוסה כף מן הרוטב.
3. מניחים מעל הרוטב מעט מן הגבינה המגוררת ועלה בזליקום.
4. מניחים 4 פרוסות חציל אחת על השנייה ליצירת המגדל.
5. חוזרים על הפעולה עם יתר הפרוסות.
6. מניחים אגוזי מלך בראש כל מגדל ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס