מאק אנד צ`יז: מתכון לפשטידת מקרוני וגבינה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מאק אנד צ'יז

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפשטידת מקרוני וגבינה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 3 - 4

חומרים:

  • 500 גרם פסטה שופרסל מבושלת ומסוננת ממים
  • חצי כפית פלפל שחור שופרסל
  • 1+1/4 כוס חלב שופרסל
  • 40 גרם חמאה הולנדית שופרסל
  • 3 כפות קמח שופרסל
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • כפית מלח שופרסל
  • 100 גרם גבינת צ'דר מגוררת
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת

לציפוי:

  • 100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל מגוררת

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח והאגוז מוסקט. מערבבים עד שהקמח מקבל ריח אגוזי ומוסיפים את החלב, מערבבים עד שאין גושים ומסירים מהאש.
  2. מוסיפים את הצ‘דר, הגבינה הצהובה, הפסטה ומערבבים.
  3. מעבירים לתבנית משומנת או לכלים אישיים משומנים בשמן זית.
  4. מפזרים פרמז'ן מעל ואופים בחום של 200 מעלות 20 דקות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס