דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מאפה פצפוצים עם תרד וגבינות

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז עם תרד וגבינות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 12

אביזרים:

תבנית שקעים מסיליקון

 

מצרכים:

3 ביצים שופרסל

200 גרם גבינה לבנה

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1 חבילת עלי תרד בייבי שטופים שופרסל - קצוצים

1 בצל - קצוץ

300 גרם גבינת קסטלנו מחלב כבשים שופרסל - מגוררת

2 כוסות פצפוצי אורז בטעם טבעי

תרסיס על בסיס שמן קנולה בטעם חמאה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת עם מעט שמן זית, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
  2. בקערה מניחים את הביצים עם המלח, הבצל המטוגן ועלי התרד הקצוצים ומערבבים.
  3. מוסיפים את הגבינה הלבנה, גבינת הקסטלנו המגוררת ואת פצפוצי האורז ומערבבים בשנית.
  4. משמנים את תבנית השקעים בעזרת ספריי השמן.
  5. ממלאים כל שקע במלית עד לשלושת רבעי מגובהו.
  6. אופים בחום של 200 מעלות במשך כ-25 דקות או עד להזהבה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס