

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז עם תרד וגבינות
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 60 דקות
- מספר מנות: 12
אביזרים:
- תבנית שקעים מסיליקון
מצרכים:
- 3 ביצים שופרסל
- 200 גרם גבינה לבנה
- 1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
- 1 חבילת עלי תרד בייבי שטופים שופרסל - קצוצים
- 1 בצל - קצוץ
- 300 גרם גבינת קסטלנו מחלב כבשים שופרסל - מגוררת
- 2 כוסות פצפוצי אורז בטעם טבעי
- תרסיס על בסיס שמן קנולה בטעם חמאה שופרסל
אופן ההכנה:
- במחבת עם מעט שמן זית, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
- בקערה מניחים את הביצים עם המלח, הבצל המטוגן ועלי התרד הקצוצים ומערבבים.
- מוסיפים את הגבינה הלבנה, גבינת הקסטלנו המגוררת ואת פצפוצי האורז ומערבבים בשנית.
- משמנים את תבנית השקעים בעזרת ספריי השמן.
- ממלאים כל שקע במלית עד לשלושת רבעי מגובהו.
- אופים בחום של 200 מעלות במשך כ-25 דקות או עד להזהבה.
בתאבון!