מאפה פסטה, גבינות ופטריות בתבנית אחת - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מאפה פסטה בתבנית אחת

תמונה גרסת הדפסה

מאפה פסטה, גבינות ופטריות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • מספר מנות: 6 מנות

אביזרים:

תבנית בינונית מלבנית

כף עץ

 

מצרכים:

1 חבילת פנה ללא גלוטן שופרסל

3 כפות שמן זית פרמיום שופרסל

2 כוסות פטריות קצוצות גס

2 מיכלים של שמנת להקצפה 38% שופרסל 

1 כפית מלח דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

קורט אגוז מוסקט

1 כף פסטו בזיליקום ואגוזים שופרסל

3 ביצים L שופרסל

200 גרם גאודה \ אמנטל במשקל שופרסל מגוררות

חצי כוס מים לפי הצורך

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את כל המרכיבים מלבד הספגטי והגאודה.
  2. משמנים תבנית ומניחים בתוכה את הספגטי.
  3. מעבירים את תכולת הקערה לתבנית.
  4. מפזרים גבינה מעל הכל, אם הנוזל אינו מכסה את הפסטה ניתן להוסיף חצי כוס מים.
  5. סוגרים בנייר אלומיניום ואופים 25 דקות מכוסה בחום של 180 מעלות.
  6. מסירים את נייר האלומיניום ל- 10 דקות נוספות של השחמה.
  7. פורסים ומגישים חם.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס