לחמניות ממולאות גבינות
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לחמניות ממולאות גבינות

תמונה גרסת הדפסה

לחמניות ממולאות גבינות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

תבנית אפייה

נייר אפייה

מגש רחב להגשה (רצוי עגול)

מברשת להברשה

סכין חדה

 

מצרכים:

ללחמניות:

4 לחמניות עגולות

5 כפות שמן זית פרימיום שופרסל - להברשה

 

למלית:

200 גרם גבינת גאודה שופרסל - מגוררת

100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל - מגוררת

200 גרם גבינת מסקרפונה

1 כוס בצל ירוק שופרסל - קצוץ

3 כפות עלי קורנית (טימין) שופרסל

2 כוסות פטריות שמפיניון שופרסל - קצוצות

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

2 ביצים שופרסל

 

להגשה:

1 שקית לקט בסגנון איטלקי שופרסל

1 שקית חטיפוני גזר שופרסל

 

אופן ההכנה:

למלית:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

ללחמניות:

  1. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הלחמניות.
  2. בעזרת סכין חדה חותכים את הראש מכל לחמנייה עגולה ומרוקנים את תוכנה (שומרים את ראשי הלחמניות).
  3. בעזרת מברשת להברשה מברישים את הלחמניות מבחוץ (וגם את הכיסויים) בשמן הזית.
  4. ממלאים את הלחמניות במלית הגבינות.
  5. מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך כ-25 דקות.

להגשה:

  1. מפזרים על מגש הגשה את הלקט.
  2. מעל הלקט מניחים את הלחמניות.
  3. מפזרים את חטיפוני הגזר ומגישים.

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס