דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לחם שבלול פטריות

מתכון ללחם ממולא פטריות ובצל

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

תבנית אפייה

קערה ללישה

 

חומרים:

3+1/2 כוסות קמח שמרים שופרסל

1 כף סוכר שופרסל

1+3/4 כוסות מים פושרים

1/4 כוס שמן זית שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

 

למלית:

2 קופסאות פטריות חתוכות שופרסל

1 בצל גדול קצוץ

4 כפות שמן זית שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

 

לציפוי:

1 ביצה שופרסל טרופה

4 כפות גרעיני דלעת

 

אופן ההכנה:

  1. לשים יחד את חומרי הבצק ומניחים מכוסה להתפחה למשך כ-40 דקות.
  2. במחבת מטגנים את הבצל והפטריות כ-5 דקות , מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומצננים.
  3. על משטח מקומח מרדדים את הבצק התפוח.
  4. מפזרים את המלית על עלה הבצק ומגלגלים לרצועה ארוכה.
  5. את הרצועה מגלגלים לשבלול ומעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה.
  6. עוטפים בביצה הטרופה וגרעיני הדלעת ומניחים להתפחה נוספת כחצי שעה.
  7. אופים בחום של 180 מעלות 35-30 דקות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.