דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לחם בירה

מתכון ללחם בירה ללא שמרים

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 80 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

תבנית אינגליש קייק

 

חומרים:

3 כוסות קמח תופח שופרסל

בקבוק בירה לבנה (330 מ"ל)

5 כפות שמן זית שופרסל

כפית מלח שופרסל

2 כפות דבש שופרסל

רבע כוס גרעיני דלעת קלופים שופרסל

רבע כוס גרעיני חמנייה שופרסל

 

להגשה:

קונפיטורת דובדבנים שופרסל

קונפיטורת שזיפים שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את 2 סוגי הגרעינים יחד ומחלקים לחצי.
  2. מערבבים את כל החומרים בקערה עם מחצית מכמות הגרעינים במשך 5 דקות - אפשר עם כף עץ או במיקסר מקצועי.
  3. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת בנדיבות בשמן זית ומפזרים מעל את המחצית השנייה של הגרעינים.
  4. מתפיחים 25 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-40 דקות.
  5. מחכים לצינון מלא לפני הפריסה.
  6. מגישים עם קונפיטורות השזיפים ו/או דובדבנים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.