לזניה טבעונית
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לזניה טבעונית

תמונה גרסת הדפסה

לזניה טבעונית

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 70 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

תבנית מלבנית בינונית

קערת ערבוב

 

מצרכים:

לרוטב:

1 חבילת מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל

1 פחית עגבניות אורגניות חתוכות גרין שופרסל

6 שיני שום שופרסל – קצוצות

2 בטטות גדולות - מבושלות ומרוסקות

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

למלית:

2 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

1 בצל גדול - קצוץ

2 כוסות פטריות שמפניון פרש שופרסל - קצוצות

1 חבילת טופו במרקם רך גרין שופרסל - מגוררת דק

 

ללזניה:

2 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

1 חבילת דפי לזניה שופרסל

 

אופן ההכנה:

לרוטב:

  1. בקערה מניחים פחית עגבניות מרוסקות עם המלח, הפלפל השחור, שיני השום הקצוצות, פירה הבטטה והלקט האיטלקי הקצוץ ומערבבים.

למלית:

  1. במחבת מניחים 2 כפות שמן זית עם הבצל הקצוץ והפטריות הקצוצות ומטגנים במשך כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את הטופו המגורר ומטגנים במשך כ-2 דקות נוספות ומסירים מן האש.

ללזניה:

  1. בתבנית מניחים את שמן הזית.
  2. בתבנית המשומנת מניחים מעט מן הרוטב ומשטחים על התבנית.
  3. מניחים דפי לזניה על הרוטב ומעליהם מוסיפים עוד מן הרוטב.
  4. מסדרים מעל את המלית ומעליה את דפי הלזניה.
  5. מוסיפים את יתרת הרוטב ואת יתרת המלית.
  6. מעבירים לתנור לאפייה בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס