דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לביבות תפוחי אדמה וגבינה

מתכון כדורי פירה תפוחי אדמה וגבינה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

ווק/מחבת לטיגון חצי עמוק

 

חומרים:

4 תפוחי אדמה גדולים קלופים ומבושלים

1 כפית מלח שופרסל

1/4 כוס קמח חיטה לבן בהיר שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור טחון שופרסל

1 ביצה שופרסל – חלמון

 

למלית:

300 גרם גבינת מוצרלה - חתוכה לקוביות

 

לציפוי:

2 ביצים שופרסל - טרופות

2 כוסות פירורי לחם מוזהבים שופרסל

שמן קנולה שופרסל – לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מועכים את תפוחי האדמה.
  2. מוסיפים את הקמח, החלמון המלח והפלפל ומערבבים.
  3. לוקחים כף מן המלית ובידיים משומנות/רטובות יוצרים כדור וממלאים בקוביית גבינה.
  4. חוזרים על הפעולה עם שאר המלית והגבינה.
  5. טובלים כל כדור בביצים הטרופות ובפירורי הלחם.
  6. במחבת עם שמן מטגנים עד קבלת צבע זהוב משני הצדדים.
  7. מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  8. מגישים חם.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס