דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לביבות קישואים וטופו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לביבות קישואים וטופו טבעוניות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 20

אביזרים:

מחבת

קערת ערבוב

מצרכים:

4 קישואים - מגוררים וסחוטים מנוזלים

1/2 חבילת מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל

4 כפות נענע שופרסל -העלים בלבד - קצוצים

1 בצל גדול - מגורר כולל הנוזלים

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 חבילת טופו במרקם רך גרין שופרסל

3 כפות קמח תופח מנופה זיפר שופרסל

 

לטיגון:

1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל – לטיגון חצי עמוק

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את כל מצרכי הלביבות ומערבבים.
  2. במחבת מניחים את שמן הקנולה ומחממים.
  3. בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות שטוחות ומניחים במחבת.
  4. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

* טיפ: מומלץ להגיש לצד סלט ירוק

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

שרפתם סיר? אל דאגה!

טיפ גאוני לניקוי סיר שרוף מבפנים

מלאו את הסיר במים, הוסיפו כף אבקת כביסה והרתיחו למשך 10 דקות. לאחר מכן כל השרוף יירד בקלילות ובלי צורך בשפשופים.