דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לביבות כרובית וגבינה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לקציצות כרובית, שיבולת שועל וגבינה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 25 דקות
  • מספר מנות: 15

אביזרים:

  • מחבת רחבה
  • תרווד

 

מצרכים: 

ללביבות:

  • 1 שקית כרובית מוקפאת שופרסל
  • 1 כוס פתיתי שיבולת שועל שופרסל
  • 1 חבילת גבינת גאודה מעושנת שופרסל (200 גרם)
  • 2 ביצים שופרסל
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

לטיגון:

  • שמן קנולה מזוכך שופרסל

לסלט:

  • 1 שקית סלט קולסלאו שופרסל
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 1/2 כוס מיץ לימון שופרסל
  • 4 כפות מיונז אמיתי שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

אופן ההכנה:

ללביבות:

  1. טוחנים את פרחי הכרובית.
  2. בקערה מערבבים יחד את הכרובית הטחונה, שיבולת השועל, גבינת הגאודה והביצים.
  3. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים.

 

לטיגון:

  1. במחבת רחבה מחממים את שמן הקנולה.
  2. בעזרת כף יוצרים לביבות ומניחים במחבת.
  3. לאחר הזהבה (כ-2 דקות) הופכים את הלביבות על צידן ומטגנים עד להזהבה.

 

לסלט:

  1. בקערה מערבבים את לקט הסלט עם מיץ לימון, המלח, הפלפל השחור והמיונז.
  2. מגישים את הסלט לצד הלביבות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.