לביבות ירקות שורש - שופרסל מגזין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

לביבות ירקות שורש

תמונה גרסת הדפסה

לביבות ירקות שורש

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 12

אביזרים:

קערת ערבוב

קערית ערבוב ליוגורט

מחבת

נייר סופג

 

מצרכים:

ללביבות:

1 חבילת לקט הכפר שופרסל

2 ביצים שופרסל

1/2 כוס קמח תופח מנופה זיפר שופרסל

1 בצל - גדול ומגורר

1/2 כף מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

לטיגון:

1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל  

 

להגשה:

2 גביעי יוגורט יווני מסורתי 10% שופרסל

1/4 כוס בצל ירוק שופרסל - קצוץ

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל - שטוחה

1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

אופן ההכנה:

ללביבות:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי הלביבות ומערבבים.
  2. יוצרים לביבות שטוחות מעט.

לטיגון:

  1. במחבת מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק ומחממים.
  2. מניחים את הלביבות במחבת עם השמן ומטגנים לביבות עד להזהבה משני הצדדים.
  3. מעבירים את הלביבות לצלחת עם נייר סופג.

להגשה:

  1. בקערית מניחים את שני גביעי היוגורט עם הבצל הירוק, המלח והפלפל ומערבבים.
  2. מניחים את קערית מטבל היוגורט במרכז צלחת הגשה.
  3. מסדרים סביב קערית מטבל היוגורט את הלביבות ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס