דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כרעיים בתנור עם דבש וערמונים

תמונה גרסת הדפסה

כרעיים בתנור עם דבש וערמונים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 150 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

  • תבנית בינונית עמוקה לאפייה
  • קערת ערבוב גדולה
  • קערה קטנה
  • נייר כסף

 

מצרכים:

  • 5 יחידות כרעיים פרימיום שופרסל
  • 200 גרם ערמונים
  • 1 קופסת חצאי משמש בסירופ קל שופרסל
  • 1 כוס יין לבן
  • 4 כפות דבש טבעי שופרסל
  • 5 שיני שום שופרסל - כתושות
  • 3 בצלים סגולים - חתוכים לרבעים
  • 1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל
  • 1/4 כוס שמן זית פרימיום שופרסל
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה מניחים את רבע כוס שמן הזית עם השום הכתוש, הפפריקה, המלח, הפלפל שחור והדבש ומערבבים.
  2. בתבנית אפייה מניחים את הכרעיים והבצלים ומעליהם ושופכים את תכולת קופסת שימורי המשמש ואת היין הלבן.
  3. מסדרים מסביב את המשמשים והערמונים.
  4. מכסים בנייר הכסף ומעבירים לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות.
  5. לאחר חצי שעה, מסירים את הכיסוי ושופכים מעל את תערובת השמן, הדבש והתבלינים.
  6. מכניסים את העוף לתנור ל-30 דקות נוספות (עד להשחמה).   

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.