מתכון לכרובית מטוגנת ברוטב לימוני - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כרובית מטוגנת ברוטב לימוני

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לכרובית מטוגנת בלימון

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 3

אביזרים:

ווק או מחבת עמוקה

נייר סופג

קערת ערבוב

קערת הגשה

בלנדר מוט

 

מצרכים:

1 שקית כרובית שטופה שופרסל

1 בקבוק שמן קנולה לא מזוכך שופרסל - לטיגון עמוק

3 לימונים - חתוכים לקוביות קטנות כולל הקליפה

1 כף סילאן שופרסל

1/4 כוס פטרוזיליה שופרסל – קצוצה

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת עמוקה מניחים את שמן הקנולה לטיגון עמוק ומחממים.
  2. מוסיפים את פרחי הכרובית ומטגנים עד להשחמה.
  3. לאחר ההשחמה של הכרובית, מסננים את הכרובית מן הנוזלים ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
  4. בקערה מניחים את קוביות הלימונים עם הסילאן וטוחנים בעזרת בלנדר המוט עד לקבלת מחית.
  5. מוסיפים למחית את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.
  6. מערבבים את המחית עם פרחי הכרובית ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס