דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כנפיים צלויות מוקפצות עם רטבים

מתכון לכנפיים מטוגנות ברוטב מתוק

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 4

חומרים:

קילו כנפי עוף חצויות

 

למרינדה:

5 כפות דבש שופרסל

1 כף רוטב צ'ילי מתוק שופרסל

2 כפות רוטב סויה שופרסל

2 כפות קטשופ שופרסל

חצי כף שום כתוש שופרסל

כפית פפריקה מתוקה שופרסל

כף שמן זית שופרסל

כף רכז רימונים

2 כפות מיץ לימון שופרסל

 

לציפוי:

שומשום שופרסל

 

 אופן ההכנה:

  1. מניחים את הכנפיים (בתפזורת) בתבנית מרופדת נייר אפייה וצולים 35 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
  2. לאחר האפייה מערבבים היטב את כל מרכיבי המשרה ומעבירים לווק, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הכנפיים.
  3. מטגנים 2-3 דקות מכל צד שכל המרינדה עוטפת את הכנפיים, מפזרים מעל שומשום.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.