דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כנאפה ריקוטה ומשמשים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לכנאפה עם גבינת ריקוטה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

  • מחבת בקוטר 24-26
  • קערה
  • סיר קטן

 

חומרים:

  • 400 גרם אטריות קדאיף
  • 150 גרם חמאה הולנדית שופרסל מומסת
  • 300 גרם גבינת ריקוטה
  • 1 קופסת חצאי משמש בסירופ שופרסל
  • 1 חבילת פיסטוק חלבי קלוי שופרסל
  • 1 חבילת שקד קלוף טבעי שופרסל
  • 1/2 כוס סירופ מייפל שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מפרידים את המשמשים והנוזלים.
  2. מבשלים בסיר קטן את כוס הנוזלים של המשמש המשומר עם חצי כוס סירופ מייפל כ- 15 דקות.
  3. מניחים את אטריות הקדאיף בקערה ושופכים מעל את החמאה המומסת.
  4. מערבבים עם כפות הידיים כך שכל האטריות יספגו את החמאה.
  5. מניחים חצי מכמות האטריות על מחבת חמה ומורחים את גבינת הריקוטה.
  6. מפזרים מעל משמשים קצוצים.
  7. מניחים מעל המשמשים את החצי השני של אטריות הקדאיף ומשאירים על המחבת כ- 5 דקות.
  8. הופכים בזהירות לצד השני לכ- 5 דקות נוספות, עד שהאטריות הינן בצבע זהוב.
  9. שופכים מעל את סירופ המשמש והמייפל ומפזרים שקדים ו/או פיסטוקים קצוצים.

* הצעת הגשה: ישירות במחבת.

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.