דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כנאפה בשר של אמל וג'אבר

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לשיערות קדאיף במלית בשר - המנה המפתיעה מ-MKR ישראל

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

  • תבנית שקעים
  • מחבת
  • קערות ערבוב
  • מעבד מזון
  • שקית זילוף

 

מצרכים:

לקערות הקדאיף:

  • 500 גרם אטריות קדאיף
  • 100 גרם מרגרינה - מומסת
  • 3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

 

למלית:

  • 300 אנטריקוט טרי חלק אנגוס שופרסל - קצוץ דק מאוד
  • 1 בצל - קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל
  • 1/4 כוס שקדים קלופים שופרסל - קצוצים גס
  • 1/4 כפית הל טחון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
  • 1 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל
  • 1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל
  • 3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

           

לפסטו פטרוזיליה:

  • 100 גרם שקדים קלופים שופרסל
  • 2 כוסות פטרוזיליה שופרסל
  • 1/4 כוס שמן זית פרימיום שופרסל
  • 2 כפות סילאן לחיץ שופרסל
  • 4 כפות מיץ לימון שופרסל

 

להגשה:

  • 4 כפות רוטב שום שופרסל
  • 1/2 כוס פיסטוק חלבי קלוי שופרסל - קצוצים

 

לסלט:

  • 1/4 כוס תערובת ג'עלה לסלט
  • 1/4 כוס חמוציות שופרסל
  • 1/2 פלפל אדום חריף - קצוץ
  • 2 בצל ירוק - קצוץ
  • 1/4 כוס עלי נענע שופרסל
  • 1 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה
  • 1/4 כוס מיץ לימון שופרסל
  • 1 מנגו - פרוס לרצועות דקות/קוביות
  • 1 כפית סומאק
  • 3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

 

אופן ההכנה:

למלית:

  1. במחבת מניחים את שמן הזית עם הבצל והאנטריקוט ומטגנים במשך כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את השקדים הקצוצים, הפטרוזיליה, ההל הטחון,האגוז מוסקט, המלח, הפלפל השחור, הקינמון והכמון, מערבבים ומשבלים כ-3 דקות נוספות.

 

לקערות הקדאיף:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה מניחים את אטריות הקדאיף עם המרגרינה המומסת ושמן הזית ומערבבים.
  3. בתבנית שקעים (או רינג עגול רחב יותר) מסדרים חלק מן אטריות הקדאיף.
  4. ממלאים במלית הבשר וסוגרים ביתרת הקדאיף.
  5. מכניסים לתנור לאפייה בחום של 180 מעלות במשך כ-12 דקות.

 

לפסטו פטרוזיליה:

  1. במעבד מזון מניחים את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם אחיד (ניתן להוסיף מעט שמן במקרה הצורך).

 

לסלט:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי הסלט מלבד תערובת הג'עלה ומערבבים.
  2. מפזרים את תערובת הג'עלה מעל לסלט.

 

להגשה:

  1. על צלחת יוצרים נקודות עם הפסטו ורוטב השום ומעליהם מניחים את הכנאפה.
  2. מפזרים את הפיסטוקים על הכנאפה.
  3. מגישים לצד הסלט.

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.