

קציצות פרגית מטוגנות ברוטב לימון ודבש
- דרגת קושי: בינוני
- זמן הכנה: 90 דקות
- מספר מנות: 4
מצרכים:
לעוף:
- 500 גרם פרגית - טחונה
- 1 בצל - קצוץ
- 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה
- 1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל
- 1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל
- 1 כפית פפריקה מתוקה שופרסל
- 1/2 כפית אבקת אפייה שופרסל
- 2 כפות פירורי לחם מוזהבים שופרסל
לרוטב:
- 1/4 כוס מיץ לימון שופרסל
- 3 כפות דבש עם מזון מלכות פרימיום שופרסל
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל
- 1 כוס אגוזי קשיו קלופים שופרסל
- 1/4 כוס מים
- 1/2 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
- 3 כפות שמן קנולה לא מזוכך שופרסל
אופן ההכנה:
- בעזרת ידיים משומנות מערבבים יחד את מרכיבי כדורי העוף ויוצרים כדורים קטנים.
- במחבת מניחים 3 כפות שמן קנולה, מוסיפים את כדורי העוף.
- הופכים בזהירות לכל הצדדים בכדי לאטום את הכדורים ומוציאים אותם החוצה.
- למחבת מכניסים את רבע כוס מיץ הלימון, הדבש, רוטב הצ'ילי, רבע כוס המים ואת כדורי העוף ומבשלים כ-10 דקות.
- מוסיפים את אגוזי הקשיו למחבת ומפזרים מעל את הכוסברה.
בתאבון!