דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

טרטר סלמון ואבוקדו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לטרטר סלמון ואבוקדו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3-2

אביזרים:

מרקייה עמוקה

ניילון נצמד

 

מצרכים:

1 חבילת פילה סלמון טרי שופרסל (200 גרם פילה סלמון טרי) - חתוך לקוביות קטנות

1 לימון - מיץ הלימון

1 כפית גררת לימון

1 אבוקדו בשל - מרוסק

1 כף שמן שומשום

1 כף שמן זית פרימיום שופרסל

1 שן שום שופרסל - כתושה

1 בצל סגול קטן - קצוץ

1/2 פלפל צ'ילי אדום - קצוץ

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

1 כף רוטב סויה לבישול שופרסל

1/2 כוס כוסברה שופרסל – קצוצה

 

להגשה:

1/4 כוס אגוזי קשיו קלופים – גרוסים

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את הדג עם חצי ממיץ הלימון, קליפת הלימון המגוררת, כף שמן השומשום, כף רוטב הסויה, שן השום הכתושה, פלפל הצ'ילי הקצוץ, מלח גס והכוסברה הקצוצה.
  2. מניחים במקרר למשך עשר דקות.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את האבוקדו עם הבצל הסגול הקצוץ, יתרת מיץ הלימון, מלח ושמן הזית.
  4. מרפדים מרקייה בניילון נצמד ומכסים באבוקדו.
  5. יוצרים גומה גדולה וממלאים בדג.
  6. אוטמים בעזרת הניילון הנצמד לצורת כדור מהודק ומכניסים למקרר למשך עשר דקות.
  7. לאחר מכן מסירים בעדינות את הניילון, מפזרים מעל בוטני קשיו גרוסים ומגישים.

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אל תהיי במתח

טיפ למי שנוהגת לאסוף את השיער

קוקו מתוח אולי נראה מסודר ויפה, אבל זה מחליש את השיער ועלול לגרום לתלישה. לכן, מומלץ לאסוף את השיער באמצעות גומיית בד רכה ולא למשוך אותו יתר על המידה.

קרם הגנה נגד חום

משתמשת בפן, מחליק, מסלסל? זה הטיפ בשבילך

המכשירים החשמליים שעוזרים לנו כל כך הרבה בסידור ועיצוב השיער שלנו גם עלולים לפגוע בו, בעיקר בגלל החום שלהם. אבל אל דאגה, מריחת קרם ייעודי לפני השימוש מונעת את הנזקים.