דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

טרטר סלמון ואבוקדו

מתכון לטרטר סלמון ואבוקדו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3-2

אביזרים:

מרקייה עמוקה

ניילון נצמד

 

מצרכים:

1 חבילת פילה סלמון טרי שופרסל (200 גרם פילה סלמון טרי) - חתוך לקוביות קטנות

1 לימון - מיץ הלימון

1 כפית גררת לימון

1 אבוקדו בשל - מרוסק

1 כף שמן שומשום

1 כף שמן זית פרימיום שופרסל

1 שן שום שופרסל - כתושה

1 בצל סגול קטן - קצוץ

1/2 פלפל צ'ילי אדום - קצוץ

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

1 כף רוטב סויה לבישול שופרסל

1/2 כוס כוסברה שופרסל – קצוצה

 

להגשה:

1/4 כוס אגוזי קשיו קלופים – גרוסים

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את הדג עם חצי ממיץ הלימון, קליפת הלימון המגוררת, כף שמן השומשום, כף רוטב הסויה, שן השום הכתושה, פלפל הצ'ילי הקצוץ, מלח גס והכוסברה הקצוצה.
  2. מניחים במקרר למשך עשר דקות.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את האבוקדו עם הבצל הסגול הקצוץ, יתרת מיץ הלימון, מלח ושמן הזית.
  4. מרפדים מרקייה בניילון נצמד ומכסים באבוקדו.
  5. יוצרים גומה גדולה וממלאים בדג.
  6. אוטמים בעזרת הניילון הנצמד לצורת כדור מהודק ומכניסים למקרר למשך עשר דקות.
  7. לאחר מכן מסירים בעדינות את הניילון, מפזרים מעל בוטני קשיו גרוסים ומגישים.

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.