

מתכון לטנזיה מרוקאית על מצע קוסקוס
- דרגת קושי: בינוני
- זמן הכנה: 120 דקות
- מספר מנות: 5
אביזרים:
- סיר סוטאז'
- קערת זכוכית לקוסקוס
- כף עץ
חומרים:
- 1 חבילת קוסקוס דק שופרסל
- 1 קילו אנטריקוט טרי חלק אנגוס שופרסל חתוך לקוביות בינוניות
- 100 גרם צימוקים בהירים שופרסל
- 100 גרם שקד קלוף טבעי שופרסל
- 200 גרם משמש מיובש מארז שופרסל
- 1 כפית קינמון טחון שופרסל
- 1/2 כפית כורכום טחון שופרסל
- 1/2 כפית מלח שופרסל
- 1/4 כוס סילאן גרין שופרסל
- 5 כפות שמן זית שופרסל
- 4 בצלים חתוכים לרצועות
- 1.5 כוסות מים
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצלים עד להשחמה.
- מוסיפים את התבלינים והבשר ומערבבים.
- מוסיפים את הסילאן, הפירות היבשים והמים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כשעה וחצי. * הצעת הגשה: מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן ומגישים את הטנזיה מעל.
בתאבון!