דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

טנזיה בשר

מתכון לטנזיה מרוקאית על מצע קוסקוס

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 120 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

סיר סוטאז'

קערת זכוכית לקוסקוס

כף עץ

 

חומרים:

1 חבילת קוסקוס דק שופרסל

1 קילו אנטריקוט טרי חלק אנגוס שופרסל חתוך לקוביות בינוניות

100 גרם צימוקים בהירים שופרסל

100 גרם שקד קלוף טבעי שופרסל

200 גרם משמש מיובש מארז שופרסל

1 כפית קינמון טחון שופרסל

1/2 כפית כורכום טחון שופרסל

1/2 כפית מלח שופרסל

1/4 כוס סילאן גרין שופרסל

5 כפות שמן זית שופרסל

4 בצלים חתוכים לרצועות

1.5 כוסות מים

1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצלים עד להשחמה.
  2. מוסיפים את התבלינים והבשר ומערבבים.
  3. מוסיפים את הסילאן, הפירות היבשים והמים ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כשעה וחצי. * הצעת הגשה: מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן ומגישים את הטנזיה מעל.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.