דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

טבעות דלורית ממולאות בשר

מתכון לדלורית ממולאת בשר בתנור

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 6-5

אביזרים:

קורצן עגול ממתכת או סכין שפיצים

תבנית אפייה

קערת ערבוב

מחבת

 

מצרכים:

3 דלוריות גדולות או 5 דלעת ערמונים בינוניות

500 גרם חזה טבעוף טרי ארוז שופרסל 

1 בצל גדול - קצוץ

1 כוס פטרוזיליה שופרסל- קצוצה

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1/2 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1/2 כף בהרט שופרסל

2 ביצים שופרסל

2 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 בקבוק תרסיס שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
  2. קוצצים את הבצל והפטרוזיליה.
  3. במחבת מניחים את שמן הזית והבצל הקצוץ ומטגנים במשך כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את קוביות העוף ואת המלח, הפלפל, הבהרט והקינמון.
  5. מסירים מן האש, מצננים מעט ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הביצים.
  6. חותכים את הדלוריות לטבעת בעובי של ס"מ וחצי ומרוקנים את תוכנן (ניתן להיעזר בסכין/קורצן עגול).
  7. בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים את טבעות הדלוריות.
  8. ממלאים כל דלורית במלית.
  9. מצפים בתרסיס שמן הקנולה.
  10. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-30 דקות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס