דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

טארט פרג אגוזי - כשר לפסח

מתכון לטארט פרג ואגוזים

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 10 - 12

אביזרים:

תבנית אפייה קפיצית קוטר 26

נייר אפייה

 

מצרכים:

6 ביצים שופרסל

1 כוס סוכר לבן שופרסל

1 חבילת שוקולד מריר שוויצרי שופרסל

1 שקית אגוזי פקאן שופרסל

1 כף אבקת אפייה שופרסל

3 כפות קמח תפוחי אדמה שופרסל

1 כוס פרג טחון

50 גרם קוקוס טחון שופרסל

1 כפית תמצית בטעם וניל שופרסל

5 כפות שמן קנולה לא מזוכך שופרסל

1  כפית נס קפה שופרסל

1 כוס מים רותחים

 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון מרסקים יחדיו את השוקולד המריר ואגוזי הפקאן.
  2. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.
  3. בקערה מערבבים את החלמונים עם השמן, תמצית הווניל, קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה.
  4. מוסיפים את התערובת לחלבונים ומקציפים יחדיו.
  5. בתנועת קיפול מוסיפים את הפרג הטחון, הקוקוס הטחון ואת תערובת אגוזי הפקאן והשוקולד.
  6. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים בחום של 170 מעלות במשך כחצי שעה.
  7. לקראת סיום האפייה ממיסים את הנס קפה בתוך המים (ללא חלב) ושופכים על העוגה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס