טאקוס: טורטיה עם טונה וסלטים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

טאקוס במילוי טונה וסלטים

תמונה גרסת הדפסה

טורטיה עם טונה וסלטים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 5 מנות

אביזרים:

רשת של תנור

קערות ערבוב

 

מצרכים:

5 טורטיות מקמח חיטה מלא שופרסל

1 בקבוק רוטב לסלט ויניגרט הדרים שופרסל

1 שקית חסה אייסברג חתוכה ושטופה שופרסל

2 קופסאות נתחי טונה בשמן זית שופרסל

חצי כוס טחינה מתובלת שופרסל

3/4 כוס מים

2 כפות אריסה

3 ביצים L שופרסל, קשות חתוכות לקוביות גדולות

2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות יחסית

 

להגשה:

תירס גמדי בצנצנת בחומץ \ מי מלח שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את הטורטיות בין שלבי הרשת בצורה הפוכה ומכניסים את הרשת לתנור בחום של 170 מעלות בין 7-10 דקות עד שהן מתקשחות.
  2. בקערה מערבבים את הטונה עם הביצה הקשה והאריסה.
  3. מערבבים בקערה נפרדת את החסה עם 5 כפות רוטב ויניגרט הדרים
  4. מערבבים את הטחינה עם המים עד לממרח נוזלי ועמיד יחסית אם יש צורך מוסיפים מים.
  5. מוציאים את הטורטיות מוודאים שהן קשיחות מספיק.
  6. ממלאים בסלט ביצים, טונה ובחסה ומזלפים מעט טחינה מעל.
  7. מגישים לצד טחינה ולצד תירס גמדי.

 

לא כדאי לפספס