דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חריימה - מסעדת צ'צ'ו - נתניה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לחריימה בורי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

  • סיר סוטאז'

 

מצרכים:

  • 1 חבילת דג בורי פרוס שופרסל – 2 דגים חתוכים לחתיכות ברוחב של 4 סנטימטר
  • 1/2 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל
  • 1 כף פפריקה חריפה במיכל שופרסל
  • 2 כפות רסק עגבניות שופרסל
  • 4 כוסות מים
  • 1 כפית קימל
  • 1 כף כמון טחון במיכל שופרסל
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 4 שיני שום שופרסל - פרוסות

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים את שמן הקנולה עם שיני השום והפפריקה החריפה ומערבבים.
  2. מוספים את רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש ומניחים את חתיכות הדג.
  4. מוסיפים את הכמון, הקימל והמלח מעל לדג.
  5. מבשלים על אש נמוכה במשך כ- 20 דקות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.