

מתכון לחריימה בורי
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 45 דקות
- מספר מנות: 5
אביזרים:
- סיר סוטאז'
מצרכים:
- 1 חבילת דג בורי פרוס שופרסל – 2 דגים חתוכים לחתיכות ברוחב של 4 סנטימטר
- 1/2 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל
- 1 כף פפריקה חריפה במיכל שופרסל
- 2 כפות רסק עגבניות שופרסל
- 4 כוסות מים
- 1 כפית קימל
- 1 כף כמון טחון במיכל שופרסל
- 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
- 4 שיני שום שופרסל - פרוסות
אופן ההכנה:
- בסיר מניחים את שמן הקנולה עם שיני השום והפפריקה החריפה ומערבבים.
- מוספים את רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומניחים את חתיכות הדג.
- מוסיפים את הכמון, הקימל והמלח מעל לדג.
- מבשלים על אש נמוכה במשך כ- 20 דקות.