דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חטיפי קוקוס ושוקולד

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לחטיפי קוקוס ושוקולד טבעוניים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 130 דקןת
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

10 מנג'טים מסיליקון

נייר אפייה

קערת ערבוב

סיר קטן

 

מצרכים:

3+1/2 כוסות קוקוס טחון שופרסל

1+1/2 פחיות קרם קוקוס שופרסל

1 חבילת אבקת סוכר (100 גרם)

2 חבילות שוקולד מריר שוויצרי פרימיום שופרסל

1+1/2 כפות שמן קוקוס אורגני שופרסל – מומס (50 גרם)

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים את שמן הקוקוס עם פחית קרם הקוקוס ואבקת סוכר ומביאים לידי רתיחה.
  2. לאחר הרתיחה, מסירים מן האש.
  3. מוסיפים לסיר את הקוקוס הטחון ומערבבים.
  4. ב מנג'טים מסילקון (או בתבנית אפייה מלבנית בינונית, מרופדת נייר אפייה) מניחים מעט מן המלית ומהדקים.
  5. בקערה מניחים את השוקולד עם חצי פחית קרם הקוקוס וממיסים בפולסים במיקרוגל.
  6. שופכים את השוקולד המומס מעל המלית ומעבירים לקירור למשך שעתיים.
  7. לאחר שעתיים, מוציאים מקירור, ממתינים מספר דקות ומגישים (אם נעשה שימוש בתבנית אפייה, חותכים את המסה הקרה לקוביות בטרם ההגשה).

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.