חטיף שוקולד וחמאת בוטנים
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חטיף שוקולד וחמאת בוטנים

תמונה גרסת הדפסה

חטיף שוקולד וחמאת בוטנים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 + שעה הקפאה
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

תבנית מלבנית קטנה או אינגליש קייק

קערת ערבוב

נייר אפייה

סיר

 

מצרכים:

לתחתית:

2 חבילות שוקולד מריר פרימיום שופרסל

100 גרם שמן קוקוס אורגני גרין שופרסל

2 כוסות פצפוצי אורז

 

למלית:

1 מיכל חמאת בוטנים טבעית גרין שופרסל

1 כוס קרם קוקוס אורגני גרין שופרסל

1/2 כוס אבקת סוכר שופרסל

1/4 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

 

לציפוי:

1 חבילה שוקולד מריר פרימיום שופרסל

2 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

אופן ההכנה:

לתחתית:

  1. בקערה מניחים את 2 חבילות השוקולד עם 100 גרם שמן קוקוס וממיסים בעזרת פולסים במיקרוגל.
  2. מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים.
  3. על תבנית מרופדת נייר אפייה משטחים את התערובת.

למלית:

  1. בסיר מניחים את קרם הקוקוס ומחממים.
  2. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים.
  3. מוסיפים את אבקת הסוכר והמלח ומערבבים.
  4. משופכים את המלית על תחתית פצפוצי האורז.
  5. מעבירים את התבנית להקפאה במקפיא במשך כשעה.

לציפוי:

  1. בקערה מניחים את חבילת השוקולד עם שמן הקנולה וממיסים בעזרת פולסים במיקרוגל.
  2. מוציאים את התבנית מהקפאה ושופכים את ציפוי השוקולד.
  3. ממתינים שהשוקולד יתקשה ובעזרת סכין חדה חותכים לריבועים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס