

חטיף שוקולד וחמאת בוטנים משגע טבעוני
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 15 + שעה הקפאה
- מספר מנות: 10
אביזרים:
תבנית מלבנית קטנה או אינגליש קייק
קערת ערבוב
נייר אפייה
סיר
מצרכים:
לתחתית:
2 חבילות שוקולד מריר פרימיום שופרסל
100 גרם שמן קוקוס אורגני גרין שופרסל
2 כוסות פצפוצי אורז
למלית:
1 מיכל חמאת בוטנים טבעית גרין שופרסל
1 כוס קרם קוקוס אורגני גרין שופרסל
1/2 כוס אבקת סוכר שופרסל
1/4 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
לציפוי:
1 חבילה שוקולד מריר פרימיום שופרסל
2 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל
אופן ההכנה:
לתחתית:
- בקערה מניחים את 2 חבילות השוקולד עם 100 גרם שמן קוקוס וממיסים בעזרת פולסים במיקרוגל.
- מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים.
- על תבנית מרופדת נייר אפייה משטחים את התערובת.
למלית:
- בסיר מניחים את קרם הקוקוס ומחממים.
- מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים.
- מוסיפים את אבקת הסוכר והמלח ומערבבים.
- משופכים את המלית על תחתית פצפוצי האורז.
- מעבירים את התבנית להקפאה במקפיא במשך כשעה.
לציפוי:
- בקערה מניחים את חבילת השוקולד עם שמן הקנולה וממיסים בעזרת פולסים במיקרוגל.
- מוציאים את התבנית מהקפאה ושופכים את ציפוי השוקולד.
- ממתינים שהשוקולד יתקשה ובעזרת סכין חדה חותכים לריבועים.
לקינוחים טבעוניים נוספים ליחצו כאן