דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חטיף טבעות בצל ממולאות גבינה

מתכון לטבעות בצל מטוגנות במילוי גבינה

  • דרגת קושי: קשה
  • זמן הכנה: 70 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

מחבת עמוקה לטיגון

מלקחיים

 

חומרים:

3 בצלים גדולים חתוכים לטבעות בעובי של 1 ס"מ

לפחות 200 גרם גבינה צהובה שופרסל או גבינת גאודה פרוסה לפרוסות

2 ביצים שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

1 כוס פירורי לחם שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצלים לטבעות בעובי של 1 ס"מ לפחות.
  2. חותכים את פרוסות הגבינה לרצועות ברוחב טבעות הבצל.
  3. לוקחים טבעת בצל ומכניסים לתוכה רצועת גבינה ומכניסים טבעת בצל נוספת.
  4. חוזרים על הפעולה עם שאר הטבעות.
  5. טורפים את שתי הביצים עם המלח.
  6. טובלים בזהירות את הטבעות בביצים הטרופות ואז בפירורי לחם.
  7. חוזרים פעמיים על הפעולה עם כל טבעת ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  8. מקפיאים לחצי שעה ומטגנים בשמן עמוק.

 

*הצעת הגשה - מגישים לצד סלט ירקות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס