דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חזה עוף על האש

מתכון לחזה עוף עם לימון במרינדה צלוי על האש

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

מלקחיים

מגש עמוק לערבוב

מנגל / פלאנצ'ה

סכין קטנה וחדה

 

מצרכים:

5 יחידות חזה עוף טרי פרימיום שופרסל - בעובי של כ- 3 ס"מ  (כ-1+1/2קילו)

5 כפות ממרח לימון כבוש

 

למרינדה:

5 כפות מיץ לימון שופרסל

1 כף קליפת לימון - מגוררת

4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

3 כפות סילאן לחיץ שופרסל

1 כף שום גבישי במיכל שופרסל

 

לסלט:

1 שקית לקט קלאסי שטוף שופרסל

4 כפות מיץ לימון שופרסל

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1/2 כוס שקדים קלופים קלויים ומומלחים שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את מרכיבי המרינדה ומערבבים.
  2. יוצרים כיס קטן בכל יחידת חזה עוף וממלאים בלימון הכבוש.
  3. מניחים את חזות העוף בתוך המרינדה למשך כ- 20 דקות והופכים לצד השני למשך כ- 20 דקות נוספות..
  4. לאחר ההשריה, מניחים את חזות העוף על המנגל או הפלנצ'ה וצולים במשך כ-6 דקות מכל צד (עד להשחמה).
  5. בקערה מניחים את כל מרכיבי הסלט ומערבבים יחדיו.
  6. מגישים את חזות העוף לצד הסלט.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.