חזה בקר וסטייק אנטריקוט בתנור עם בצלים מקורמלים, גזר וצימוקים - שופרסל מגזין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חזה בקר ואנטריקוט בתנור עם בצלים מקורמלים, גזר וצימוקים

ירדן מרלו
יין אלגנטי וקליל המאזן את מתיקות המנה ומתאים במיוחד למנות מתקתקות ועשירות בתבלינים
הוסף לסל קניות
תמונה גרסת הדפסה

חזה בקר ואנטריקוט בתנור עם בצלים מקורמלים, גזר וצימוקים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 180 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

תבנית בינונית עמוקה לאפייה

מחבת

קערת ערבוב

נייר אלומיניום

 

מצרכים:

1 קילו חזה בשר בקר טרי עם עצם שופרסל - פרוס

1/2 קילו פרוסות סטייק ורד הצלע (אנטריקוט) בשר טרי שופרסל - פרוס

3 בצלים - חתוכים לקוביות בינוניות

1 ראש שום - חצוי לשניים

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1/4 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

100 גרם צימוקים כהים שופרסל

5 עלי קורנית (טימין) שופרסל

4 גזרים שופרסל - חתוכים לחצאים ואז לרבעים

1 כרישה - חתוכה לרבעים

4 כפות דבש עם מזון מלכות פרימיום שופרסל

1 כוס יין אדום

1 כף בהרט שופרסל

1/2 כוס מים

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת רחבה מניחים את שמן הזית עם הבצלים הקצוצים ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את האנטריקוט וחזה הבקר ומטגנים משני הצדדים.
  3. מוסיפים את הטימין, הכרישה, הגזרים, ראש השום, הצימוקים, הדבש, המלח, הפלפל השחור והבהרט ומערבבים מעט.
  4. מוסיפים את היין והמים ומביאים לידי רתיחה.
  5. לאחר הרתיחה, מסירים את האש ומכסים בנייר אלומיניום.
  6. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ואופים במשך כשעה וחצי.
  7. לאחר שעה וחצי, מסירים את כיסוי האלומיניום ואופים ללא הכיסוי במשך כ-20 דקות נוספות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס