מתכון לחביתת פריטטה עם ירקות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

חביתת פריטטה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לחביתת פריטטה עם ירקות בתנור

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 50 דקות
  • מספר מנות: 12

אביזרים:

  • תבנית שקעים
  • חותכן עוגיות עגול
  • קערה לערבוב

 

חומרים:

  • 1 חבילת לחם אחיד פרוס שופרסל
  • 1 חבילת ברוקולי מוקפא שופרסל
  • 1.5 כוסות גבינה מגוררת שופרסל
  • 2 גמבות בצבעים שונים חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 כפית מלח שופרסל
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל
  • 5 ביצים שופרסל
  • 1 בצל קצוץ שמן זית שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. קורצים עיגולים מהלחם הפרוס בעזרת חותכן עוגיות ומניחים כל עיגול לחם בתבנית שקעים המשומנת במעט שמן זית.
  2. מניחים על כל עיגול לחם ברוקולי קפוא (לא חתוך).
  3. מניחים מעל לברוקולי קוביות בצל ופלפלים צבעוניים.
  4. טורפים את שאר החומרים בקערה גדולה ובעזרת מצקת ממלאים כל שקע עד ל- 3/4 מגובה השקע.
  5. אופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס