דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

המבורגר בשר אנגוס

תמונה גרסת הדפסה

מתכון להמבורגר אנטריקוט ביתי

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

רינג להמבורגר מחבת פסים/מנגל

 

חומרים:

להמבורגר:

500 גרם אנטריקוט טחון גס שופרסל

250 גרם בשר צוואר אנגוס שופרסל

50 גרם שומן כבש קצוץ דק 1 בצל קצוץ מטוגן עד קרמול פלפל שחור גרוס שופרסל רבע כפית מלח שופרסל להרכבה: לחמניות המבורגר – גרין של שופרסל מלפפונים חמוצים שופרסל מיונז שופרסל קטשופ שופרסל בצל גדול פרוס לטבעות חסה  עגבנייה

 

אופן ההכנה:

 ההמבורגר:

  1. משמנים תבנית גדולה.
  2. לשים את כל מרכיבי ההמבורגר לפחות 3 דקות, יוצרים כדורי בשר בעזרת הידיים או בעזרת רינג (יש לשמן את הרינג) ומשטחים.
  3. עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים לילה או לפחות 5 שעות במקרר.
  4. משמנים מעט מחבת פסים וצולים משני הצדדים לפי העדפה של מידת עשייה.

 

ההרכבה:

  1. חוצים את הלחמנייה וצולים מעט על הגריל.
  2. מרכיבים רטבים ואת ההמבורגר בפנים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.