דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

המבורגר בשר אנגוס

מתכון להמבורגר אנטריקוט ביתי

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

רינג להמבורגר מחבת פסים/מנגל

 

חומרים:

להמבורגר:

500 גרם אנטריקוט טחון גס שופרסל

250 גרם בשר צוואר אנגוס שופרסל

50 גרם שומן כבש קצוץ דק 1 בצל קצוץ מטוגן עד קרמול פלפל שחור גרוס שופרסל רבע כפית מלח שופרסל להרכבה: לחמניות המבורגר – גרין של שופרסל מלפפונים חמוצים שופרסל מיונז שופרסל קטשופ שופרסל בצל גדול פרוס לטבעות חסה  עגבנייה

 

אופן ההכנה:

 ההמבורגר:

  1. משמנים תבנית גדולה.
  2. לשים את כל מרכיבי ההמבורגר לפחות 3 דקות, יוצרים כדורי בשר בעזרת הידיים או בעזרת רינג (יש לשמן את הרינג) ומשטחים.
  3. עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים לילה או לפחות 5 שעות במקרר.
  4. משמנים מעט מחבת פסים וצולים משני הצדדים לפי העדפה של מידת עשייה.

 

ההרכבה:

  1. חוצים את הלחמנייה וצולים מעט על הגריל.
  2. מרכיבים רטבים ואת ההמבורגר בפנים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס