דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

הטפיוקה של שי לי

מתכון לקינוח פניני טפיוקה בחלב קוקוס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

כוסות הגשה

סיר בישול

 

מצרכים:

1/2 כוס טפיוקה

1 כוס סוכר שופרסל (250 גרם)

4 כוסות מים (960 מ"ל)

1 פחית נוזל קוקוס שופרסל

 

להגשה:

2 כוסות תערובת פירות יער מוקפאים שופרסל

1 כוס שבבי קוקוס

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים את הטפיוקה עם הסוכר והמים ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.
  2. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי במשך כ-20 דקות נוספות או עד שהתערובת שקופה וסמיכה ובוחשים מדי פעם (אם נוצרים גושים, ניתן לפורר אותם בעזרת כף).
  3. לאחר שמתקבלת תערובת שקופה וסמיכה, מוסיפים את נוזל הקוקוס ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את התערובת לכלי הגשה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כ-3 שעות לפחות (ועד 3 ימים).
  5. לפני ההגשה מפזרים את תערובת הפירות ואת שבבי הקוקוס.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס