מתכון לעוגת קפה ושוקולד בחושה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

הבחושה המושלמת: עוגת קפה ושוקולד

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת קפה בחושה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 10

מרכיבים - לתבנית בקוטר 24/26

1 כוס אספרסו קפסולה שופרסל

1 כוס סוכר חום דמררה שופרסל

1 מיכל שמנת להקצפה 38% שופרסל

60 גרם חמאת שופרסל מומסת

1 טבלת שוקולד מריר פרימיום שופרסל קצוץ דק

4 ביצים

2 כוסות קמח תופח שופרסל

1 כפית תמצית וניל שופרסל

להגשה:

אבקת סוכר

כוס קפה

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מקציפים את הביצים והחמאה ואת הסוכר.
  2. מוסיפים שמנת, תמצית וניל וכוסית אספרסו וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים את הקמח ושלושת רבעי מכמות השוקולד ומערבבים רק עד להטמעה.
  4. משמנים או מרפדים תבנית עוגה בקוטר 24/26 בנייר אפייה.
  5. שופכים מחצית מהמסה, מפזרים שוקולד, שופכים את יתרת המסה ומעט מהשוקולד שנשאר מעל.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים כ-35 דקות עד שהעוגה יציבה.
  7. לאחר הצינון מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים לצד קפה.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס