דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

דלורית ערמונים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לדלורית ממולאת ערמונים בתנור

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

תבנית בינונית לאפייה

 

חומרים:

1 בקבוק רוטב עגבניות לפסטה עם שום ואורגנו שופרסל

1/4 כוס בורגול שופרסל לאחר השרייה במים חמים

1 דלורית חצויה לשני חצאים ומרוקנת מגרעינים

1 שקית ערמונים 

2 כפיות שום כתוש שופרסל

1/2 כפית קינמון שופרסל

2 כפות שמן זית שופרסל

1 כוס כוסברה שופרסל קצוצה

1 כפית כמון שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הערמונים ומערבבים אותם בקערה עם הבורגול, המלח, הכמון, הקינמון, השום הכתוש ו-2 כפות שמן זית.
  2. ממלאים את הדלורית בתערובת ומניחים בתבנית.
  3. שופכים בעדינות את רוטב הפסטה מעל לדלורית הממולאת ומזלפים מעל הרוטב מעט שמן זית.
  4. אופים 35 דקות בחום של 180 מעלות.

*ניתן להשתמש גם בדלעת ערמונים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס