דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

דונאטס מדהים לחנוכה

מתכון לסופגניות דונאטס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 10

 

 

אביזרים:

קורצן

מחבת לטיגון חצי עמוק

 

חומרים:

4 כוסות קמח תופח שופרסל

50 גרם חמאה הולנדית שופרסל - מומסת

3/4 כוס סוכר לבן שופרסל

1 כפית תמצית וניל שופרסל

2 ביצים שופרסל

100 גרם גבינת ריקוטה

 

לטיגון:

שמן קנולה שופרסל

 

לגנאש:

1 שמנת מתוקה שופרסל

200 גרם שוקולד מריר שוויצרי מעולה שופרסל

 

לקישוט:

סוכריות צבעוניות

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את כל חומרי הדונאטס יחדיו בעזרת כף עץ לכדי בצק.
  2. מכסים ומעבירים לקירור למשך חצי שעה.
  3. מוציאים מקירור ומעבירים למשטח מקומח.
  4. מרדדים מעט וקורצים עיגולים מהבצק ובתוך כל עיגול קורצים עוד עיגול קטן ליצירת צורת הדונאטס.
  5. במחבת מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
  6. מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  7. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר והשמנת לכדי קרם שוקולד.
  8. טובלים צד אחד של הדונאטס בקרם השוקולד.
  9. מקשטים בסוכריות (או בכל ציפוי רצוי אחר).

 

 

בתאבון!

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס