דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

דג ברוטב ים תיכוני

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפילה דג אמנון ברוטב עגבניות חריף

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

סיר סוטאז'

 

חומרים:

4 יחידות פילה אמנון

6 שיני שום חצויות

2 פלפלים חריפים חצויים

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות

1 כוס מים

2 כפות רסק עגבניות שופרסל

1/2 כוס עגבניות מרוסקות שופרסל

1/2 כוס שמן זית שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה שופרסל

1/2 כף כמון טחון שופרסל

1 כוס כוסברה שופרסל קצוצה

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר שטוח מניחים את שמן הזית, ששת שיני השום והגמבה.
  2. מטגנים 3 דקות ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, התבלינים והמים ומערבבים.
  3. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  4. מניחים ברוטב את פילה הדג ואת הפלפל החריף ומפזרים מעל כוסברה.
  5. מכסים את הדג ברוטב ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות.

 

*   הצעת הגשה: מגישים לצד לחם טרי.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס