דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

גליליות שוקולד

מתכון לפרנץ' טוסט ממולא שוקולד

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

מערוך מחבת קערה סכין

 

חומרים:

1 חבילת לחם אחיד פרוס שופרסל

1 ממרח קרם קקאו שופרסל

1 בקבוק סירופ שוקולד שופרסל

2 ביצים שופרסל  טרופות

1 כוס חלב שופרסל

1 חבילה חמאה הולנדית שופרסל

 

להגשה:

1 חבילת דובדבן קפוא שופרסל

 

 אופן ההכנה:

  1. חותכים את הקרום מכל פרוסת לחם.
  2. מרדדים כל פרוסת לחם בעזרת מערוך ומורחים על כל פרוסה את ממרח הקקאו.
  3. מגלגלים את הפרוסה המרוחה לגליל.
  4. טורפים בקערה ביצים וחלב.
  5. ממיסים מעט חמאה במחבת, טובלים כל גליל בתערובת הביצים והחלב ומטגנים מכל הצדדים.
  6. מעבירים לצלחת ומקשטים עם סירופ שוקולד.
  7. מגישים לצד דובדבנים טריים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.