דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

גולאש ארטישוק מפנק

מתכון לבשר גולש עם תחתיות ארטישוק

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 120 דקות
  • מספר מנות: 40

אביזרים:

סיר סוטאז'

 

מצרכים:

1 חבילת קוביות בשר בקר טרי לגולש שופרסל

1 שקית תחתיות ארטישוק קפואות שופרסל - חצויות

2 בצלים - חתוכים לקוביות

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כף כורכום במיכל שופרסל

1 כף בהרט שופרסל

1 כף כמון טחון במיכל שופרסל

6 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

7 שיני שום שופרסל - שלמות

3 כוסות מים – לכיסוי הבשר

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב מחממים את השמן.
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את קוביות הבשר ומערבבים עד שהבשר נאטם.
  4. מוסיפים את התבלינים, השום, ומכסים במים.
  5. מביאים לרתיחה ומפזרים את לבבות הארטישוק והפטרוזיליה.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי חלקי במשך כשעה וחצי (ניתן להוסיף מעט מים בעת הצורך).

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס