דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ברוקולי צלוי עם ויניגרט ופיצוחים

מתכון לסלט ברוקולי אפוי בתנור עם שקדים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3 - 4

חומרים:

1 חבילה של ברוקולי קפוא שופרסל

שקדים קלויים / בוטנים שופרסל קצוצים גס

רוטב ויניגרט שופרסל

2 כפות שמן זית שופרסל

כפית גרידת לימון

מלח גס

פלפל שחור גרוס שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הברוקולי עם שמן הזית והתבלינים.
  2. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים בתנור 15 דקות בחום של 200 מעלות.
  3. מוציאים מהתנור ושופכים רוטב ויניגרט מעל.
  4. קולים על מחבת את הפיצוחים הקצוצים ומפזרים מעל הברוקולי.
  5. מגישים בקערת סלט שטוחה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.