דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ברוקולי צלוי עם ויניגרט ופיצוחים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט ברוקולי אפוי בתנור עם שקדים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3 - 4

חומרים:

1 חבילה של ברוקולי קפוא שופרסל

שקדים קלויים / בוטנים שופרסל קצוצים גס

רוטב ויניגרט שופרסל

2 כפות שמן זית שופרסל

כפית גרידת לימון

מלח גס

פלפל שחור גרוס שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הברוקולי עם שמן הזית והתבלינים.
  2. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים בתנור 15 דקות בחום של 200 מעלות.
  3. מוציאים מהתנור ושופכים רוטב ויניגרט מעל.
  4. קולים על מחבת את הפיצוחים הקצוצים ומפזרים מעל הברוקולי.
  5. מגישים בקערת סלט שטוחה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אל תוותרי על מסכה

מסכה לשיער היא בדיוק כמו מסכה לפנים

אחת לשבוע הקדישי כמה דקות כדי להזין את השיער במסכה. תפקידה של מסיכת השיער הוא להעשיר את השיער בחומרים מזינים במינון גבוה מזה שמספקים המוצרים לשימוש יומיומי.

קרם הגנה נגד חום

משתמשת בפן, מחליק, מסלסל? זה הטיפ בשבילך

המכשירים החשמליים שעוזרים לנו כל כך הרבה בסידור ועיצוב השיער שלנו גם עלולים לפגוע בו, בעיקר בגלל החום שלהם. אבל אל דאגה, מריחת קרם ייעודי לפני השימוש מונעת את הנזקים.