מתכון לבראוניז ללא גלוטן,כשר לפסח - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בראוניז ללא גלוטן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגיות בראוניז כשרות לפסח

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

  • סיר
  • תבנית אפייה בגודל של 20X20 
  • כף עץ
  • נייר אפייה

 

מצרכים:

  • 300 גרם שוקולד מריר 72% פרימיום שופרסל
  • 1 כוס סוכר לבן שופרסל
  • 4 ביצים שופרסל
  • 1 חבילת פודינג בטעם שוקולד שופרסל
  • 1/2 כוס אבקת קקאו שופרסל
  • 150 גרם חמאה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה שופרסל
  • 1 כפית תמצית וניל שופרסל

לטופינג:

  • 150 גרם אגוזי פקאן שופרסל
  • 1 כפית מלח מטבח מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים את החמאה עם השוקולד והסוכר וממיסים.
  2. מסירים מן האש ומוסיפים את אבקת הקקאו, הפודינג, אבקת האפייה ותמצית הוניל ומערבבים.
  3. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
  4. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה.
  5. מקשטים בפקאנים.
  6. מפזרים מעט מלח גס.
  7. מעבירים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות.
  8. מחכים לצינון מלא ואז פורסים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס