דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בראוניז חמאת בוטנים

מתכון לבראוניז חמאת בוטנים ושוקולד

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 100 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

תבנית מלבנית בינונית

 

מצרכים:

3/4 כוס סוכר לבן שופרסל

3/4 כוס אבקת קקאו שופרסל

1/2 כוס קמח פרימיום שופרסל

1/4 כפית מלח שולחן דק שופרסל

200 גרם שוקולד מריר שוויצרי שופרסל

6 כפות חמאת בוטנים עם חתיכות בוטנים שופרסל

4 ביצים שופרסל

180 גרם חמאה הולנדית שופרסל - רכה

 

הוראות ההכנה:

  1. בסיר ממיסים את החמאה, המלח, הסוכר והשוקולד המריר.
  2. מסירים מן האש וטורפים לתערובת את הביצים, אחת כל פעם.
  3. מערבבים את הקמח והקקאו יחדיו ומוסיפים לתערובת.
  4. בקערה נפרדת מחממים את חמאת הבוטנים במיקרוגל עד להמסה.
  5. מעבירים מחצית מן המסה לתבנית בינונית מרופדת נייר אפייה.
  6. שופכים מעל מחצית מחמאת הבוטנים המומסת ומערבבים בעזרת מזלג (כמו בעוגת שיש).
  7. מכסים במחצית השנייה של המסה.
  8. בעזרת כפית מפזרים מעל את יתרת חמאת הבוטנים בנקודות על פני התבנית.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 25 דקות, מצננים וחותכים לקוביות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס