דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בסבוסה משגעת

מתכון לעוגת סולת בסבוסה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 10

 

 

אביזרים:

תבנית מלבנית בינונית

 

חומרים:

3/4 כוס שמן קנולה שופרסל

3 ביצים שופרסל

3 כוסות סולת חיטה שופרסל

1 כוס סוכר לבן שופרסל

1 שקית אבקת אפייה שופרסל

1 כפית תמצית שקדים

3/4 כוס מיץ תפוזים

100 גרם שקד קלוף טבעי שופרסל

3 כפות טחינה שופרסל

 

לסירופ:

1/2 כוס דבש שופרסל

1 כוס סוכר לבן שופרסל

1 כוס מים

1 כפית מי ורדים

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מקציפים הביצים עם הסוכר.
  2. יוצרים פסים אלכסוניים ליצירת מעוינים ומניחים שקד בכל אחד.
  3. אופים ב- 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות.

 

להכנת הסירופ:

  1. מרתיחים את כל מרכיבי הסירופ עד לקבלת לסירופ סמיך ומניחים בצד.
  2. כשהעוגה יוצאת מן התנור שופכים מעליה את הסירופ.
  3. ממתינים מספר דקות לספיגת הסירופ ומגישים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס