

מתכון לבננה עם שוקולד על האש
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 15 דקות
- מספר מנות: 5
אביזרים:
- מלקחיים
- מנגל / תנור (במידה ואופים בתנור יש צורך גם בנייר אלומיניום)
לגרילים, מעשנות ואביזרים נוספים הקליקו כאן
מצרכים:
- 3 בננות
- 2 חבילות שוקולד מריר 72% פרימיום שופרסל
אופן ההכנה:
- חורצים את קליפת כל אחת מן הבננות במרכזן ולאורכן.
- שוברים את השוקולד לקוביות.
- מכניסים את קוביות השוקולד לתוך כל אחת מן הבננות.
- מהדקים כל אחת מן הבננות ומניחים על המנגל לצלייה במשך כ-4 דקות מכל צד.
- לאפייה בתנור - עוטפים את הבננות בנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום של 250 מעלות למשך כ-15 דקות.
לעוד מתכונים ליום העצמאות, לחצו כאן