דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בננה על האש

מתכון לבננה עם שוקולד על האש

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

מלקחיים

מנגל / תנור (במידה ואופים בתנור יש צורך גם בנייר אלומיניום)

 

מצרכים:

3 בננות

2 חבילות שוקולד מריר 72% פרימיום שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. חורצים  את קליפת כל אחת מן הבננות במרכזן ולאורכן.
  2. שוברים את השוקולד לקוביות.
  3. מכניסים את קוביות השוקולד לתוך כל אחת מן הבננות.
  4. מהדקים כל אחת מן הבננות ומניחים על המנגל לצלייה במשך כ-4 דקות מכל צד.

*    לאפייה בתנור- עוטפים את הבננות בנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום של 250 מעלות למשך

      כ-15 דקות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס