בלינצ'ס טבעוני
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בלינצ'ס טבעוני

תמונה גרסת הדפסה

בלינצ'ס טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 6

אביזרים:

מטרפה

מיקסר

מחבת

לקקן

מצקת

 

מצרכים:

לבלינצ'ס:

2+1/2 כוסות משקה סויה בטעם וניל אורגני גרין שופרסל

2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה זיפר שופרסל

1 כפית אבקת אפייה שופרסל

1 כפית תמצית וניל שופרסל

1 כף סוכר לבן שופרסל

2 כפות שמן קוקוס אורגני גרין שופרסל

 

לטיגון:

1 מיכל תרסיס שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

למלית:

1 מיכל שמנת צמחית

1 שקית פודינג בטעם וניל שופרסל

1 חבילת שוקולד מריר פרימיום שופרסל – מגוררת

 

לציפוי:

1 חבילת אבקת סוכר שופרסל

תותים טריים

 

אופן ההכנה:

לבלינצ'ס:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי הבלינצ'ס ומערבבים בעזרת מטרפה.

לטיגון:

  1. משמנים קלות מחבת בתרסיס שמן הקנולה ומחממים.
  2. יוצקים כחצי מצקת מבלילת הבלינצ'ס ומשטחים על המחבת החמה.
  3. מחכים מספר דקות עד שהחלק העליון מתקשה והופכים את הבלינצ'ס לצד השני למשך כ-10 שניות.
  4. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.

למלית:

  1. בקערת מיקסר מניחים את השמנת הצמחית עם פודינג הווניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מערבבים לתוך הקצפת את השוקולד המריר המגורר.
  3. מורחים מעט מן הקצפת על כל עלה בלינצ'ס ומגלגלים.

להגשה:

  1. מניחים את הבלינצ'סים המגולגלים על מגש ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.
  2. מגישים לצד תותים חתוכים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס